zondag 11 maart 2007

Procesverbaal en leugens van politieagenten

We hadden ondertussen tendele een kopie van het procesverbaal (via de stichting Procesverbaal)van de hoofdagent Nathalie Vermeulen en hoofdagente Nicole van der Linden in ons bezit. En die hoofdagente Nathalie Vermeulen liegt er daarin vrolijk op los! Zij beweert o.a. : ik reed dermate hard dat het te gevaarlijk zou zijn om mij te stoppen, zij probeerde mij te waarschuwen, allerlei verlichting op de politieauto had ontstoken waaronder zijstralers, raampje opengedraaid. Verder beweerde ze dat zij met de achterkant van de politiewagen tegen het fietspad aan stond. Allemaal gelogen en ik betwijfel sterk of deze hoofdagente Nathalie Vermeulen in de politieauto zat tijdens het ongeluk. Dan schrijft ze ook nog : "ik was de wagen aan het verlaten en hoorde later van collega`s op de Galjoenweg dat er een bromfietser ten val was gekomen over twee brandweerslangen" Erg vreemde zaak : zij stapt uit de politiewagen en ziet niet wat er twintig meter verder gebeurt ??? Hoofdagente Nathalie Vermeulen stond er het kortste bij en ziet het niet gebeuren...?? Verder beweert ze vlak voor het ongeluk nog 30 tot 50 (brom)fietsers te hebben gewaarschuwd voor de brandweerslangen die op het fietspad lagen. Dit is zeer ongeloofwaardig omdat er nooit een kip over dit fietspad rijdt. En ik kan het weten ik rijd al sinds 1987 deze weg als ik naar Maastricht ga. Ook hoofdagente Nicole van der Linden gaat ook niet vrijuit wat leugens betreft. Zij was een van de agenten die in het AZM mijn verklaring opnamen. De hoofdagente die als eerste vraag stelde : Voelt u zich schuldig aan het ongeluk ? Bij het procesverbaal zit een getypte verklaring van hoofdagente Nicole van der Linde waarin zij o.a. schrijft : twee politieagenten waren als eerste aanwezig meteen na het ongeluk en ik zou brandweerauto''s hebben gezien aan de Fregatweg/Galjoenweg. Beide dingen heb ik zeker niet gezegd omdat dat ook niet waar was. Twee brandweerlieden hoorden mij ten val komen en kwamen als eerste toegelopen. En ik heb zeker geen brandweerauto`s zien staan. De verklaring die ik gelezen en ondertekent heb in het AZM was een geschreven verklaring en zeker geen getypte.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Tegenwoordig is de politie te laf om mensen te helpen die in een noodsituatie zitten, terwijl ze hun ambt wel misbruiken voor hun eigen doeleinden.
In 2006 is mijn echtgenoot in zijn huis opgepakt wegens stalking, omdat zijn ex-vriendin een relatie had met een politieagent. Zij wilden hem even de schrik aanjagen!
Omdat wij nergens wat vanaf wisten zijn we door de politie getraumatiseerd. Aangezien mijn man al meer dan 3/4 jaar geen contact meer had gehad met die ex-vriendin, konden de over-ijverige politieagenten geen verzonnen aanklacht hard maken.
Gelukkig is de hele zaak wel voor de rechter gekomen en heeft zelfs de hoge raad bepaald dat mijn man's rechten ernstig zijn beschadigd.De officier van Justitie is zelfs is hoger beroep gegaan om mijn man veroordeeld te krijgen. Wat mij betreft hebben die lui ook geen geweten!
Nu hebben wij de politie voor het gerecht gesleept! Ik hoop dat die (rotte appels) agenten hun baan zullen verliezen. Zulke cowboys behoren geen ambtelijke funktie te bekleden!
Het duurt wel allemaal lang voordat daar een uitspraak in komt, maar in ieder geval komen ze er deze keer niet mee weg!

Anoniem zei

Liep toevallig deze blog aan vraag me nu af of je inmiddels je erkenning hebt gekregen.... en of de frustratie al wat minder is