zondag 1 april 2007

Politie Promotie....

politie maastricht leugenaars promotie ambtseed leugens liegen

6 opmerkingen:

Sam zei

Gemeente politie is een term die sinds 1993 al niet meer gebruitkt word, het is nu de regiopolitie Limburg Noord (of zuid, weet ik veel)

Verder spreekt u zichzelf bijzonder vaak tegen en het verhaal dat artikel 19 alleen ten laste gelegd word bij kleven is ook grote onzin.
Ook bij aanrijdingen wordt dit artikel ten laste gelegd.

Franken Fotolog zei

Voor mij blijft het gewoon Gemeente Politie Maastricht. Ik zou niet weten waar ik me vaak zelf tegenspreek..?? Dan heb je het verhaal niet goed gelezen.En ik schreef kleven wordt vaak gebruikt bij artikel 19, en dan heeft er daaropvolgend ook een aanrijding plaatsgehad.

Anoniem zei

de politie liegt over heel veel zaken in processen verbaal bijv. om iemand verdachter te en dergelijke.
soms als ze weten dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor zaken dan gaat ze niets te ver.

Anoniem zei

De politie is er om boeven te vangen en zijn geen medisch specialisten zo werd mij vandaag op het buro aan de bishopfsingel verteld. Ik suiciderend via intoxicatie wordt opgepakt voor een vermeend hals delict op een psychiater in het AZM. Daar ik verminderd bewust ben en vermoedelijk bewusteloos wordt er de ggd bij gehaald die de behandelend en bedreigde psychiater raadpleegt. Deze zegt dat de bewusteloosheid gespeeld wordt en actie niet gewenst wordt. Dit wordt door de politie overgenomen en ik blijf bewusteloos in de cel liggen. Bloed onderzoek werd dan ook niet nodig geacht. Voor verhoor wordt ik vermoedelijk hardhandig gewekt en er wordt een verhoor afgenomen.
Een klachten procedure heeft geen zin omdat er totaal geen ondersteunend bewijs is daar men alle mogelijkheden daarvoor verzuimd heeft. Geen bloedonderzoek, het gegeven wekadvies niet uit gevoerd kortom op deze manier verdachten aanklagen wordt heel makkelijk. Onopgeloste zaak zoek een halfbewusteloos iemand en gaan met die banaan alez de politie van maastricht.

F355 zei

Politie is en blijven de grootste oplichters die er maar zijn!Onterecht bekeuren, procesverbaal vervalsen, feiten verdraaien/compleet uit de duim zuigen, burgertje pesten enz. enz.Het is helaas verworden tot de standaard politiementaliteit. De nieuwe agenten met goede mentaliteit worden binnen 2 weken gehersenspoeld zo niet dan worden ze het pispaaltje van hun collega's worden overal buitengesloten en het leven zuur gemaakt.Mensen die daadwerkelijk met de politie te maken krijgen zullen het aan den lijve ondervinden. Zolang dat niet het geval is zal men(de burger) het ook niet geloven of inzien en dat is hun geluk...

Anoniem zei

tres interessant, merci